Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Spolupracujeme http://www.blazius.cz

Cestovatel, dobrodruh, průvodce 

Způsob Doručení

 

Testy, Recenze

Přidáno: 25.08.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Po odeslání objednávky do NEJENDOPRIRODY, patrně jako já, zjistíte, že tohle není zas tak úplně běžný e-shop. Prodejce se mi hned na úvod napsal odhad, kdy se mu pravděpodobně podaří odeslat zboží, které neměl v čase objednání skladem a informoval mě o každé události týkající se mé objednávky a to především ručně psanými maily (žádný automat). Do balíku přibalil i malý dárek a opět ručně psané (!) poděkování za nákup. Věříte, že i taková "pitomost" Vám zlepší náladu? Ale ano. Díky za provedenou transakci!

Pro:

příznivé ceny
okamžité odeslání
NEVÍDANÝ OSOBNÍ PŘÍSTUP K ZÁKAZNÍKOVI

Proti:

webové stránky by šlo jistě ještě vylepšit (např. kontrast písma)

 

Přidáno: 22.07.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlé vyřízení objednávky, komunikace a osobní přístup i se vzkazem v objednavce, navíc malá drobnost jako dárek. Prostě radost nakupovat.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkujeme Vám za radostné hodnocení.

Jsme rádi, že jste byl spokojen a budeme se těšit někdy v budoucnu.

Děkujeme

Zuzka a Jakub
nejendopřírody
 

Přidáno: 27.04.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita komunikace

perfektní komunikace a rychlost dodání

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkujeme Vám za perfektní a rychlou recenzi.

Doufáme, že budete s pouzdrem spokojen a bude Vám bezvadně sloužit.

Díky

Zuzka a Jakub
nejendopřírody
 

Přidáno: 23.03.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Osobní přístup

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkujeme za vaši recenzi. Doufáme, že budete spokojen a čokoška Vám bude chutnat.

Nám teda chutná.

Děkujeme, mějte se hezky.

Zuzka a Jakub
nejendopřírody
 

Přidáno: 21.03.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Vše bez chybičky!!!

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

jsme rádi, že vše proběhlo dle Vašich představ a jste spokojená.

Budeme se těšit zase někdy příště.

Děkujeme za recenzi.

Zuzka a Jakub
nejendopřírody
 

Přidáno: 12.03.2019

Ověřený zákazník

  •  kvalita komunikace

 

Pro:

komunikace
rychlost expedice
přehlednost

Proti:

žádné

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za rychlou a 100% recenzi.

Velmi nás těší Vaše spokojenost a budeme se těšit na případnou další objednávku.

Díky ještě jednou.

Zuzka a Jakub
nejendopřírody
 

Přidáno: 05.03.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Rychlost a super komunikace

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

Děkujeme za Vaše výstižné hodnocení. Jsme za něj rádi a těší nás, že jste byla spokojená. Budeme se těšit nekdy příště.

Děkujeme

Zuzka a Jakub
Nejendopřírody
 

Přidáno: 28.01.2019

Ověřený zákazník

  •  kvalita komunikace

Jednu z barev termorhnku neměli skladem, zavolali, nabídli alternativu ale objednávku jsem nakonec zrušil, chtěli jsme konkrétní typ a značku. Celkově ale asi lze doporučit.

Pro:

dobrý výběr
rozumné ceny
doručení do Zásilkovny

Proti:

poněkud anachronický design webu

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

především děkujeme za hodnocení i přes zrušení objednávky. Jsme za něj rádi i přesto, že jsme nedokázali 100% vyhovět.

O webu víme, ale to je na delší povídání a né vždy nám vyhovují moderní verze.

Děkujeme

Zuzka a Jakub
Nejendopřírody
 

Přidáno: 21.01.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Děkuji za rychlé potvrzení a vyřízení objednávky i s malým dárkem... Určitě doporučuji! :)

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

Rádo se stalo. My děkujeme za objednávku a budeme se těšit na shledanou.

Děkujeme

Zuzka a Jakub
Nejendopřírody
 

Přidáno: 10.01.2019

Ověřený zákazník

  •  kvalita komunikace

Bezprostřední - nejednáte s nějakými zaměstnanci, ale přímo s majitelem obchodu - ideál.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkujeme za besprostřední hodnocení.

Majitel byl při přímém setkání trochu vypnut a tak Vám neřekl a nezeptal se na vše, co chtěl. Budeme se těšit někdy příště.

Děkujeme ještě jednou.

Zuzka a Jakub
nejendopřírody
 

Přidáno: 03.12.2018

Ověřený zákazník

  •  kvalita komunikace

Na majitelích obchodu je vidět, že to dělají s láskou.:-)

Pro:

Přehledná objednávka.
Rychlé, vstřícné jednání.
Osobní přístup.
Malý dárek jako "pozornost podniku." :-)

Proti:

Žádná.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkujeme velice za rychlé, přehledné a osobní ohodnocení.

Přejeme jen ty nejlepší zážitky s tím nástrojem ;-) a stejně tak s vařičem.

Ještě jednou díky

Jakub a Zuzka
nejendopřírody
 

Přidáno: 29.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Rychlé vyřízení .Dáreček.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkujeme za dáreček v podobě rychlé recenze.

Díky

Jakub a Zuzka
nejendopřírody
 

Přidáno: 13.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Opravdu skvělá komunikace a přesné informace od majitelů. Děkuji za maximální vstřícnost.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

veliké díky za přesné hodnocení.

Jsme rádi, že jste byla spokojená a budeme se těšit na případné další setkání v podobě objednávky.

Děkujeme

Jakub a Zuzka
nejendopřírody
 

Přidáno: 06.10.2018

Ověřený zákazník

  •  přehlednost obchodu

Vše rychle vyřízeno. Výborná komunikace.

Pro:

Blesková komunikace když jsem nezvolila barvu výrobku.

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za bleskovou reakci a perfektní hodnocení.

Budeme se těšit další možné Vaše objednávky

Děkujeme

Jakub a Zuzka
nejendopřírody
 

Přidáno: 17.09.2018

Ověřený zákazník

  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Obchod rozhodně doporučuji. Osobní komunikace majitelů je v dněšním světě elektronických obchodů ojedinělá. Vše vyřízené k mé plné spokojenosti a v čase, který jsem potřeboval (na rychlo těsně před odjezdem na dovolenou).

Pro:

Osobní přístup
Skvělá komunikace s osobitým stylem :-)
V balíčku i něco navíc :-)
Možnost objednání šitého pouzdra k noži, na míru

Proti:

Nic mě nenapadá.

Vyjádření našeho obchodu

Velice děkujeme za perfektní osobní hodnocení. Takové hodnocení je pro nás nejlepší motivací, velmi si ho vážíme a děkujeme za něj.

Díky ještě jednou

Jakub a Zuzka
nejendopřírody